Mental Coaching

Stressmanagement

Stressmanagement, we krijgen er in deze tijd allemaal mee te maken. We leven tegenwoordig in een maatschappij welke behoorlijk hectisch kan zijn waardoor het geluk en welzijn soms op een laag pitje worden gezet. En we willen zo graag alle ballen hoog houden en vooral er geen eentje laten vallen. Met regelmaat hoor ik mensen om mij heen zeggen dat ze veel stress ervaren, moe zijn en eigenlijk zo graag een ander ritme in hun leven willen. Maar door hun ouderschap, volle agenda en sociale leven vinden ze het moeilijk om meer voor zichzelf te kiezen. En dan hoor ik ook vaak dat er geen tijd voor is, dat ze wel willen maar niet weten hoe.

Mental Coaching Gesprek

Hoe mental coaching kan bijdragen aan het opbouwen van meer zelfvertrouwen

Als mental coach kan ik je helpen om de regie weer terug te krijgen over je leven en meer zelfvertrouwen op te bouwen. Misschien denk je nu, ja maar ik heb heus wel regie over mijn leven. Toch kan je ongemerkt in patronen belanden waar je vervolgens moeilijk uit komt. Waardoor je het gevoel hebt dat je niet anders kan, dan hoe het leven nu verloopt.

En wie weet heb je al van alles geprobeerd maar blijf je in die negatieve cirkel zitten, waardoor de uitweg steeds verder weg lijkt. En ergens wil je helemaal niet naar een mental coach want misschien moet je dan wel toegeven dat je er zelf gewoon niet meer uit komt en dus hulp moet vragen. En hulp vragen voelt voor veel mensen als een zwakte.

Persoonlijke groei middels mental coaching

Maar ik zie het als een dappere stap! Je kiest namelijk voor jezelf, je wil samen met mij bekijken hoe het anders kan en werken aan je persoonlijke groei. Je zal jezelf beter gaan begrijpen, waarom doe je wat je doet? Je wil a maar kiest toch telkens voor b, waarom is dat toch? Die antwoorden zitten allemaal binnen in jou en samen kunnen wij deze antwoorden gaan opzoeken.

Eigenlijk is het een heel leerzaam traject om jezelf beter te gaan begrijpen. Bewust te worden van jouw gedachten, waar sta je nu, wie ben je en waar wil je naar toe? Welke behoefte heb ik eigenlijk en hoe kan ik hier meer naar luisteren?

Kortom een hele toffe reis met veel nieuwe ontdekkingen.

Zie ik je snel?

Winkelwagen